top of page

Eboblog Group

Public·76 members

Uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri sınaqdan keçirirəm və bir qənaətə gəlmişəm. Yaxşı platforma istifadəçiyə seçim azadlığı verməlidir – hansı bildirişləri almaq, hansı dildə ünsiyyət qurmaq, profili necə tənzimləmək kimi. Bəzi saytlarda bu seçimlər çox məhduddur, bu da məni narahat edir. Azərbaycanda bu baxımdan zəngin və çevik parametrlər təklif edən platformalar hansılardır? Rəylərinizi gözləyirəm.

11 Views

Bu gün səhər oyananda havanın buludlu olduğunu gördüm. Pəncərədən baxanda elə gəlirdi ki, yağış yağacaq. Amma mən buna baxmayaraq, günümü məhsuldar keçirmək qərarına gəldim. İşlərimi sürətlə bitirdim, sonra isə özümə bir az vaxt ayırdım. Bu vaxtı həmişəki kimi internetdə maraqlı şeylər axtarmağa həsr etdim. Bəzən deyirlər ki, internet vaxt itkisidir. Mən bununla razı deyiləm. Çünki düzgün istifadə etsən, internet ən böyük dostun ola bilər. Bu gün də mənə bu dostluğu bir daha sübut edən bir platforma tapdım. Həmin platforma ünvanındadır. Bu sayta daxil olanda ilk diqqətimi çəkən onun təmiz və səliqəli dizaynı oldu. Bəzi saytlar o qədər rəngarəng olur ki, başın gicəllənir. Amma burda hər şey ölçülü və zövqlüdür. İkinci mərhələdə məzmunun keyfiyyətinə heyran qaldım. Burada verilən məlumatlar həm faydalı, həm də maraqlıdır. Üçüncü olaraq, bu platformanın sürəti və stabil işləməsi məni çox məmnun etdi. Bütün bu xüsusiyyətlər bu saytı digərlərindən fərqləndirir. Mən bu gün bu platformanı kəşf etdiyim üçün çox sevinirəm.

bottom of page